Even voorstellen
Als reder weet je dat het weer plotseling kan omslaan. Zo is het windstil, zo kan een fikse storm opsteken. Met de opdrachtgevers voor wie je transporten verzorgt gaat het vaak net zo. Ineens heb je een enorme druk op de ketel. Natuurlijk wil je geen ‘nee’ verkopen. Maar wat, als je onvoldoende bemanning hebt? En je wilt niet dat je concurrent je de loef afsteekt.

Neem dan contact op met het Maritiem Uitzendbureau SERV-ALL INTERNATIONAL BV in Den Helder. Terwijl u nog even stoom kunt afblazen, zoeken zij de juiste opvarenden voor u. Met een goed gevoel kunt u straks van wal steken.

Sinds haar oprichting in 1998 heeft SERV-ALL INTERNATIONAL BV reeds voor menige reder alle zeilen bijgezet. Steeds tot volle tevredenheid. Logisch trouwens, want de bemanning van SERV-ALL INTERNATIONAL BV beschikt over een degelijke professionele expertise. Bovendien zijn de communicatielijnen kort. U krijgt altijd de juiste persoon aan de lijn. Die met vastberaden koers naar de juiste mensen voor u op zoek gaat. Van kapitein tot en met hulpkok.


Bij SERV-ALL INTERNATIONAL BV staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zij levert alleen mensen af achter wie zij met volle overtuiging staan kunnen. Medewerkers dus met wie u niet achter het net vist. En wie op tijd over de brug komt, heeft bij SERV-ALL INTERNATIONAL BV een streepje voor.

Dus: wie aanmonstert bij Maritiem Uitzendbureau SERV-ALL INTERNATIONAL BV houdt de vaart in zijn onderneming.SERV-ALL INTERNATIONAL BV

Het Nieuwe Diep 34CC

1781 AD Den Helder

telefoon 0223 - 61 88 00

e-mail: info@serv-all.nl


Home
Bedrijf
Even voorstellen
Opleidingen & Cursussen
Vacatures
Reageren
Gastenboek